Sarı Zeybekler’den Başkomutan Atatürk Fotoğraf Sergisi

0
152

Sarı Zeybekler Derneği Genel Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde “Başkomutan Atatürk” temalı fotoğraf sergisi açtı.

Dört gün süren sergi hakkında bilgi veren SZD Genel Başkanı Nevzat Kurt; “Her milli bayramda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Hatay halkını yeni ve az bilinen Atatürk fotoğraflarıyla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.

Bizler Sarı Zeybekler Derneği olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve O’nun fikirlerini, ülkülerini, düşüncelerini, hayata ve vatan bütünlüğüne inancını genç nesillere doğru olarak anlatmak için bu sergiyi açtık.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu Başkomutan Atatürk Fotoğraf Sergimize yediden yetmişe herkesin ilgi göstermesi bizleri oldukça sevindirdi. 

Türkiye Cumhuriyeti kurucu lideri olan Atatürk’e olan bağlılığımızı bir kez daha tekrarlıyor, bu vesile ile vatan toprakları için canlarını veren bütün Mehmetçiklerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyebilene…” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here