Şampiyonu Yüzlerce Taraftar Karşıladı

0
44

TFF 3. Lig 2. Grupta Ankara’da oynanan Play-Off Finalinde Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü penaltı atışları sonrasında mağlup ederek şampiyon olmasının ardından 2. Lige çıkan İskenderunspor, kente dönüşünde yüzlerce taraftar topluluğu tarafından karşılandı.

Kulüp Yönetimi, Teknik heyet ve futbolcularından oluşan İskenderunspor kafilesini taşıyan otobüs İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve taraftarlar tarafından kentin girişi olan Mete Aslan Bulvarında durduruldu. İskenderunspor taraftarları, Şehitlerimiz nedeniyle saygısını gösterip, takımı ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganlarıyla karşıladı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Başkan Vekili Melike Özdemir Bolat ve futbolcular, şampiyonluk kupasıyla birlikte Atatürk Anıtı Alanında da kalabalık taraftar topluluğu tarafından karşılandı.

Sahil şeridi üzerinden tesislere geçen kafileyi taraftarlar yine yalnız bırakmadı. Tesislerin balkonundan taraftarlara seslenen İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat; “Gönül isterdi ki daha kalabalık olalım. Şehidimiz nedeniyle dün gelmedik, bugün geldik izdiham olmasın diye. Şehitlerimizin mevlüdünü okuyacağız. Daha sonra kutlamamızı yapacağız. Her gün daha da büyüyen taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Cumartesi günü Anıt Alanında birlikte olacağız, sabaha kadar şampiyonluğumuzu kutlayacağız” dedi.

Hakan Bolat’ın takımın başına geçtiğinden bu yana çıtayı hızlıca yükselttiğini ve başarılara imza attığını söyleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da; “Geçen sene Hakan Başkan başa geçtikten sonra son beş maçta İskenderunspor finale kaldı, ama son maçta elendi. Bu sene güzel bir kadro ve büyük bir hevesle sezona başladı ve son maçıyla bunu taçlandırdı. İskenderun güzel bir kenetlenme yaşadı” diye konuştu.

Futbol Genel Direktörü Jan Olde Riekerink de; “Kupayla beraber buradayız” derken Teknik Direktör Bülent Yenihayat da; “Bu şampiyonluk bu şehre çok yakıştı, desteğiniz için teşekkürler” değerlendirmesinde bulundu.

Takım Kaptanı İrfan Başaran da; “İnşallah önümüzdeki sene yine bir şampiyonluk yaşayarak, sizin desteğiniz ve Allah’ın izniyle üst üste iki şampiyonluk yaşamış oluruz” şeklinde düşüncelerini dile getirdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here