Şampiyonluk İçin Son 90 Dakika!

0
47

payas bldspor30Profesyonel lige çıkmak için gün sayan Payas Belediyespor 1975, bu Cumartesi günü Elazığ İl Özel İdarespor’a konuk olacak.

Profesyonel lige çıkmak için gün sayan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. grubun yenilgisiz lideri Payas Belediyespor 1975, bu hafta sonu konuk olacağı Elazığ İl Özel İdare spor engelini aşması halinde grupta liderliğini ilan edip, direk 3. lige yükselecek.

Başarılı Teknik Hoca Ender Tıraş öncülüğünde Elazığ maçı hazırlıklarını sürdüren yenilgisiz lider Payas Belediyespor 1975, kendisi için büyük önem taşıyan karşılaşmayı Cumartesi günü saat 14.30’da Elazığ sentetik çim sahasında oynayacak.

Payas halkının yanı sıra bu bölgenin insanının da gönülden destek verdiği Payas Belediyespor’un galibiyeti için nefesler tutuldu. Maçın kendileri için zor geçeceğini söyleyen Teknik Direktör Ender Tıraş; “Üzerimizde büyük bir yük var. Elazığ maçının telafisi yok. Ben ve futbolcularım bunun bilincindeyiz. Bu zorlu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Elazığ engelini de galibiyet ile kapatıp, hem şampiyon olmak hem de ligde yenilgisiz takım unvanını elde edip, tarih yazmak istiyoruz!” dedi.

Sezon başından bu yana önlerine koydukları hedefi elde etmek için bir maçları kaldığını da ifade eden Teknik Direktör Tıraş, bu takımın 3. lige çıkacağına inandığını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here