Samandağlılar Kahvaltıda Buluştu

0
147

samandağlılar derneği1Samandağlılar Derneği’nin geleneksel hale getirdikleri sabah kahvaltısı bu yılda yoğun ilgi gördü. Fasıl müziği eşliğinde gerçekleştirilen sabah kahvaltısında konuşan Dernek Başkanı Cihat Altın, üyeler arasındaki diyalogu arttırmak ve kaynaştırmaya yönelik bu etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

samandağlılar derneği3

Geleneksel sabah kahvaltısına, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun yanı sıra CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Necati Yıldız, Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu ve dernek üyeleri de aileleri ile birlikte katıldılar.

Burada gelen misafirlere seslenen Samandağlılar Derneği Başkanı Cahit Altın; “3 yıldır derneğimizin geleneksel hale getirdiği kahvaltı yemeğimize hoş geldiğiniz. Bu etkinlik kadın kollarımızın gerçekleştirmiş olduğu etkinliktir. Bu etkinlik üyeler arasındaki diyalogu arttırmakta, ayrıca birbirimiz ile kaynaşmayı sağlamaktadır” dedi.

samandağlılar derneği2

Usta Müzisyen Kanuni Rasim Aktaş’ın fasıl müziği eşliğinde, dernek üyeleri eşlerinin el emeği göz nuru evlerinde hazırladıkları yöreye özgü kahvaltılıklar afiyetle yendi. Kahvaltı öncesinde ve sonrasında dernek üyeleri de bir araya gelip birbirleri ile sohbet etme imkanı buldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here