Şahutoğlu’ndan Eczacı Teknisyenlerine Ziyaret

0
55

Kentimizin tanınmış başarılı hekimlerinden İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getiren İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, derneklerine yaptığı desteklerden dolayı Şahutoğlu’na teşekkür ederken; “Hoş geldiniz. Siz her zaman yanımızdasın. Ziyaretini bizleri ziyadesiyle onure etti. Ziyaretinizden ve desteklerinizden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Eczane Teknisyenleri Derneği’ni kendi evi gibi gördüğünü kaydeden, aynı zamanda Derneğin Onursal Başkanı olan Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu da; “Sizler de bizler de zor meslekleri icra eden çalışma grubu içindeyiz. Vatandaşın, hastanın kahrını en çok sizler çekiyorsunuz. Biz hekimiz bize bir şey diyemeyen size patlıyor. Doktora sormaya cesaret edemediğini, unuttuğunu sizlere soruyor. O yüzden çok önemli bir mesleği, özverili bir görevi icra ediyorsunuz.

Özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde işimiz daha da zor. Allah yardımcımız olsun. Bu sürecin en büyük mağdurları sağlık çalışanları oldu. En fazla kayıp bizden… Normal vatandaşın 10 katı kayıp var oransal olarak, çünkü en riskli grup. Motive edilmesi lazım ama emeğin, gayretin karşılığı yok maalesef!

Ne olursa olsun bu ülke bizim, insanlar bizim insanlarımız. Ne düşünüyorsa düşünsün, neye inanıyorsa inansın hepsine kucak açarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmeye devam edeceğiz. Hakkı alınmasa da vicdanımızı rahatlatıyoruz.

Sizler sosyal olarak da oldukça aktifsiniz, üzerime düşen desteği her zaman vermeye hazırım” şeklinde konuştu.

Şahutoğlu’nun İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneğine gerçekleştirdiği nezaket ziyareti karşılık sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here