Şahutoğlu; “Şehri Birlikte Ayağa Kaldırmak Arzusuyla Yola Çıktık”

0
47

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Eğitim Sen İskenderun Şubesini ziyaret etti.

Eğitim Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Ünsal ve yönetimi tarafından karşılanan Şahutoğlu ve ekibi, samimi karşılamadan ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Aday Adayı Şahutoğlu’na çıktığı yolda başarılar dileyen Ünsal; “Sendika olarak yıllardır emeğin, demokrasinin, barışın mücadelesini veriyoruz. Bunca yıldır verdiğimiz mücadelede her zaman yanımızda olan Yılmaz Şahutoğlu dostumuzu bugün yine yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Eğitimsen’in önceki dönem yerel seçimlerinde sandık güvenliği konusunda gösterdiği çabanın büyük önem arz ettiğini kaydeden Şahutoğlu; “Aynı duyguları paylaştığımız yol arkadaşlarımızla birlikte olmak bizleri mutlu ediyor. Eğitimsen’in her seçim atmosferinde gösterdiği çaba, yaptığı ciddi ve iyi niyetli fedakarca katkılar bizim için çok anlamlı, değerli. Emeklerinizden dolayı sizlere ve tüm üyelerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yerel seçim yaklaşırken, şehrimizin deprem felaketinin gölgesinde seçimlere gittiğini belirten Şahutoğlu; “O yüzden bu seçim her zamankinden çok daha farklı bir içerikle, çok farklı bir mekanizmayla irdelenmesi gereken, kampanyası da bu paralelde olması gereken bir seçim süreci olması gerektiğini düşünüyorum.

Hamaset dolu söylemlerden arınılmalı. Yıkılmış, yüreği yanmış, geleceği ve umutları tükenmiş, gerçek manada acılar yaşamış şehrin evlatları olarak burada birbirimize sarılmak, yaraları birlikte sarmak, dayanışma ruhu içerisinde olmak ve en önemli olarak bu şehri birlikte ayağa kaldırmak arzusuyla yola çıktık.

Şehrin sıkıntılarını iyi biliyoruz, iyi bir kadromuz var. İskenderun’u hak ettiği yere taşımak için gece gündüz çalışacağız. Kentimiz, alması gereken hizmetlerin önemli kısmını alamıyor bunun mücadelesini vereceğiz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here