“Şahsiyetli Hizmet Benim İçin Bir Onurdur”

0
222

tevfik yıldız1Tevfik Yıldız Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen İskenderun Belediye eski Başkan Yardımcısı Tevfik Yıldız, kendisine verilen kamu görevini şerefiyle yaptığını, şerefeyle bıraktığını söyledi.

Yelken kulübünde gerçekleştirilen iftarlı basın toplantısında konuşan İskenderun Belediyesi Eski Başkan yardımcısı Tevfik Yıldız; “31 Ekim 2014 tarihinde Belediye Başkanı Sayın Seyfi Dingil’in daveti üzerine İskenderun’a hizmet etmeyi kabul ettim ve Teknik Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildim” dedi.

Yıldız, Hatay’ın Büyükşehir Belediyesi olması nedeniyle İskenderun’a bağlı beldelerin de belediyeye katılması ve Büyükşehir belediye yasasının uygulamaya konulmasıyla birlikte oluşacak problemlerin çözümü için yeniden yapılanma ve kurumsallaşmaya yönelerek çalışmalar yaptığını aktardı.

İmar Müdürlüğü, Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Gecekondu ve Planlama Müdürlüğü, Emlak İstimlâk Müdürlüğü olmak üzere 6 müdürlüğün kendisine bağlı olarak çalışmalar yaptığını anlatan Yıldız; “Belde belediyelerinde görev yapmış işinin ehli insanlarımız da sürece dâhil oldu. Geçmiş dönem ve bu dönem personeli demeden başarıyı esas alarak çalışan, üreten bütün personellerimizi kazanmak için çaba sarf ettim. Dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan adaletli bir idareci olmaya çalıştım. Ekip arkadaşlarımın hepsi sorunun değil çözümün parçası oldular. Her biri alanında yetişmiş uzman kadrodan oluşturuldu. Kendilerine teşekkürü borç bilirim” diye konuştu.

tevfik yıldız1

Bilgi işlem müdürlüğü ile de Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi kurulduğunu da belirten Yıldız şunları kaydetti: “Tüm yazışmalar dijital arşive kaydedilmiştir. Ancak bu süreçte taranmadan bazı kurumlara yazılar gönderilmiş ise de tespiti yapılmış, ilgili müdürlükler uyarılmışlardır. Göreve başladığım tarihten ayrılıncaya kadar yetkilerimin ve sorumluluklarımın vebalini üzerimde hep hissettim. Makamın şahsıma ait olmadığı, emanet olduğu bilinciyle elimden gelenin hep en iyisini, en doğrusunu ve en dürüstünü, en hakkaniyetlisini yapmaya çalıştım. Şahsımı ve sevenlerimi üzecek hiçbir davranış ve faaliyet içerisinde bulunmadım. Belediye çatısı altında geçirdiğim her dakikanın hesabını vermeye hazırım. Allah hesap veremeyeceklerin yardımcısı olsun. Sonucu ne olursa olsun bundan öncesi ve bundan sonrası için memleketime adaletli ve şahsiyetli hizmet benim için bir onurdur.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here