Sağlık Teknikeri Laborant Durmuş Ayyıldız Toprağa Verildi

0
168

Önceki gün akşam saatlerinde Kırıkhan-Reyhanlı karayolunda meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İskenderun Devlet Hastanesi’nde görevli Sağlık Teknikeri Laborant Durmuş Ayyıldız toprağa verildi.

Ayyıldız’ın naşı, Kırıkhan Devlet Hastanesinde yapılan törenin ardından, son görev yeri olan İskenderun Devlet Hastanesine getirildi. Merhum Durmuş Ayyıldız, burada yapılan tören sonrasında da gözyaşları arasında İskenderun Karahüseyinli Mahallesinde bulunan aile mezarlığına defnedilmek üzere uğurlandı. Ayyıldız’ın naşı dularla ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yapılan törene, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ın yanı sıra İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları, Hastane Yöneticileri, ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri iştirak etti.

Minibüs Kontrolden Çıkarak Şarampole Yuvarlandı

Askeri ve sağlık personellerini taşıyan minibüs Afrin görevi dönüşü Kırıkhan-Reyhanlı yolunda şarampole devrilmiş, kazada biri ağır 8 kişi yaralanmıştı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan ve şarampole yuvarlanan 31 ABR 752 plakalı minibüste bulunan, 43 yaşındaki sağlık personeli Durmuş Ayyıldız kaldırıldığı Kırıkhan Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Trafik kazasına kurban giden Durmuş Ayyıldız’a Allah’tan rahmet, tüm sağlık camiası ile kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here