Sağanak Yağmurun Ardından Fırtına!

0
80

Süper Lig’de 15’inci hafta maçında Atakaş Hatayspor, deplasmanda Antalyaspor’u 6-0 mağlup etti. Boupendza’nın 4 golle yıldızlaştığı maçta Teknik Direktör Ersun Yanal ise kariyerinin en farklı mağlubiyetini yaşadı.

Süper Lig’in 15. haftasında Antalyaspor evinde Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Yoğun yağış nedeniyle ertelenen ve 1 gün gecikmeyle oynanan mücadeleyi Hatayspor 6-0’lık skorla kazandı.

Atakaş Hatayspor’a galibiyeti getiren goller, 8, 17, 21 ve 45+1. dakikalarda Gabonlu golcü Boupendza, 35. dakikada Akintola ve 90. dakikada Mirkan’dan geldi. Bordo-Beyazlı ekibin golcüsü Aaron-Salem Boupendza, Antalyaspor’a karşı 14 dakikada üç gol birden attı. Kariyerinde ilk kez bir maçta 3 ve daha fazla gol atan Boupendza, ligdeki gol sayısını da 7’ye çıkardı.

Savaş; “Hatayspor’un Başarıları Tesadüf Değil”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, deplasmanda alınan 6-0’lık skoru değerlendirirken, alınan başarılı sonuçların tesadüf olmadığına dikkat çekti. Doğru yolda olduklarını da sözlerine ekleyen Savaş; “53 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Atakaş Hatayspor, oynadığı futbol ve aldığı skorlarla bu başarısının tesadüfi olmadığını bir kez daha kanıtladı.

Futbolcuların saha içinde ve dışında sergilediği performans doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Göze hoş gelen futbol ve aldığımız 6-0’lık net galibiyet bizim için yeni yıl hediyesi oldu. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun. Galibiyette emeği geçen futbolcu kardeşlerimizi, teknik heyetimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here