“Sadece Ak Partililerin Değil, Tüm Hataylıların Adayıyım”

0
62

sadullah ergin21Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergin Kırıkhanlılara da Seslendi;

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Kırıkhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Ziyarete, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, Belediye Başkan adayı Ayhan Yavuz, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Mustafa İbiş ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Ergin ve beraberindeki heyet, Kırıkhan ilçesinde sırasıyla Marangozlar Sitesine, Muhtarlar Derneğine ardından Bilim Hastanesine ve Kırıkhan Kamyon garajına giderek şoför esnafıyla buluştu. Ergin, daha sonra Yeni Sanayi Sitesi esnafı ziyaretinin ardından da Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Sadullah Ergin son olarak Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret gerçekleştirdi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Hatay için önemli bir karar alınacağını ifade eden Ergin; “11 yıldır hizmet siyaseti ile yoluna devam eden bir çizgi üzerinde ilerliyoruz. Bu 11 senede doğudan batıya, kuzeyden güneye bu ülkenin bölünmüş oto yolları, barajlarını, demir yollarını, hızlı trenleri, toplu konutlarını, sağlık tesislerini, eğitim kurumlarını bilhassa bu ülkenin ihtiyaç duyduğu alt yapıyı yeniden inşa eden bir süreç yaşadık. Bu inşaat süreci devam ediyor ve her geçen gün hizmet siyaseti taş üstüne taş koyarak geleceğe doğru yürüyor” dedi.

Hizmet Siyaseti!

30 Mart günü yapılacak tercih ile hizmet siyasetinin devam edeceğine karar verileceğine dikkatleri çeken Ergin; “Yine Hatay için çok önemli olan büyükşehir belediye seçimi var. Hatay’ın ilk kez büyükşehir olması ve büyükşehir yapısının ilk kez kurulacak olması bu seçimlerin önemini arttırıyor. Türkiye genelinde yapılan bu yatırımların önemli bir kısmından Hatay ilimizde istifa etti.  Hatay geçmişte görmediği hizmetlerle buluştu ve buluşmaya devam ediyor.  Sizlere ne söz verdik ise o sözün arkasında durduk. Yapamayacağımız bir sözü verip sizleri kandırma yoluna tenezzül etmedik” dedi ve Hatay’da hayata geçen projeleri kısaca anlattı.

sadullah ergin22

Amanos Tüneli projesinden de bahsederek fabrikaların kurulması ile işsiz gençlerin iş, aş sahibi olacağını ifade eden Ergin; “İnşallah 2-3 sene içerisinde bu coğrafyada işi olmayan aşı olmayan bir tane gencimiz kalmayacak. Bu sanayi tesisleri bu bölgeye iş getirecek, aş getirecektir. Hassa, Kırıkhan Topboğazı bölgesi geçmişte sahip olduğu potansiyelle mukayese edilemeyecek bir geleceğe doğru yürüyor. Esnafımızdan ricam şu, bütün hesabınızı yaparken buna göre yapın lütfen. Tünel açıldıktan sonra burada oluşacak tesisler, burada oluşacak hareket, burada oluşacak faaliyet çok büyüyecek. Buna göre kendi hazırlıklarınızı yapın ve inşallah Kırıkhan-Hassa bandı ticaretin, sanayinin, üretimin, istihdamın merkezi olacak. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

30 Mart tarihinde büyükşehir seçimleri yapılacağını da hatırlatan Sadullah Ergin; “Bu seçimlerin 2 tane önemli anlamı var. Bunlardan bir tanesi bu gelmekte olan hizmetler gelmeye devam etsin mi? Buna karar vereceğiz. Bir diğeri ise ve daha önemlisi bir büyükşehir belediye çatısı kuruluyor. Bu çatı bir temel üzerine yükselecek bu temelin doğru, sağlam atılması lazım, bu gövdenin doğru inşa edilmesi lazım ve çatının da doğru kapatılması lazım ki, önümüzdeki 50 yıl doğru gitsin” şeklinde konuştu.

Sadece Ak Partililerin adayı olmadığını dile getiren Ergin; “Aklıselim sahibi, sağduyu sahibi, vatanperver, milletperver, evladının gencinin geleceğini düşünen tüm Hataylıların adayıyım” dedi.

Ak Parti’nin 11 yıldır yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele ettiğini de dile getiren Ergin; “Yanlış yapanı aramızdan ayırır, doğru kadro ile geleceğe emin adımlarla ilerleriz. Ak Parti bugüne kadar yanlışın, yolsuzluğun, haksızlığın yanında olmadı,  bundan sonra da olmayacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here