Saç Bakımı ve Sağlığı Projesi Başarıyla Tamamlandı

0
78

berberler odası2İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş’ın düzenlemiş olduğu Saç Bakımı ve Sağlığı projesi 15 kız ve erkek öğrencinin sertifika almalarıyla başarıyla hedefine ulaştı. İtalya’nın Palermo şehrinde Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim vermekte olan Usta öğretici Mehmet Ali Hamutoğlu tarafından başarıyla tamamlanan kurs, saç bakımı ve sağlığı konularında mesleki gelişmeyi arttırmayı amaçlıyor.

Saç bakımı ve sağlığı konusunda eğitim veren kurs, piyasaya yeni sürülen organik saç bakım ve tedavi ürünlerini tanımak, mesleki gelişmeyi ve eğitim kalitesini arttırmak, saç analizini yapabilmek, saça terapi konusundaki organik ürünlerin uygulamasını görerek, uygulayarak pratikliği kuvvetlendirme konularında öğrencilerin iş deneyimlerini ve becerilerini arttırmayı amaçlıyor. Ayrıca kendini sürekli güncelleyen, bir moda ve sanat akımı olan bu meslek alanında okuyan öğrencilerin, Avrupa’da, güzellik ve saç tasarımı konusunda yeterliliklerinin arttırılarak,  işletmelerin nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması, diğer bir değişle,  katılımcıların istihdam edilebilirliğinin arttırılması hedefleniyor.

Kursun tamamlanmasıyla birlikte İskenderun Berberler ve Kuaförler Başkanı Nurettin Tabaş ve sosyal ortakları Ahmet Çekirge ile Fırat Örer tarafından kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here