Saadet ve Hak-İş Fikir Alışverişinde Bulundu

0
19

Necmettin Çalışkan’dan Mehmet Güngör’e Ziyaret

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, beraberindeki heyetle, Hak-İş Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetimine, yeni binalarına taşınmaları vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Şube Başkanı Mehmet Güngör; “Değerli hocamızı sendika şube binamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yakinen tanıştığımız hocamızla zaman-zaman bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Güngör: “Hocamızla Ortak Projelerde Hareket Etmek İstiyoruz”

Hocamızın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Beyzade FM/TV’de de fikirlerimizi ve düşüncelerimizi, geçtiğimiz günlerde net bir şekilde aktardık. Hak-İş İl Başkanı olmak kolay değil, çünkü vizyonu ve misyonu olan bir hareketin il başkanlığını yapıyorum. Temenni ediyorum ki hocamızla ileriki günlerde ortak projelerde hareket ederek, ülkemizde gelişen olayları birlikte değerlendiririz. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışkan: “Hak İş’in Yanındayız”

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da ev sahipliğinden dolayı Hak-İş İl Başkanı ve Özçelik İş Hatay Şube Başkanı Mehmet Güngör’e teşekkür ederek; “Sadece seçimde değil, seçim dışında da dostlarımızla birlikte olmak adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Yeni çalışma merkezinin de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hak-İş’in hak mücadelesi kurulduğu günden beri malumdur. Umuyoruz emekçinin yanında olmaya hak mücadelesi çerçevesinde devam eder. Bu vesileyle tüm sendika mensuplarına teşekkür ediyoruz. Yayın grubumuzla da Hak-İş’in yanındayız” diye konuştu.

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a, ziyareti esnasında Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, Saadet Partisi Hatay il yönetim kurulu üyeleri Mehmet Harputluoğlu, Fadıl Koçak ve Serkan Uğraş eşlik etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here