Saadet Partisi Payas Belediye Başkan Adayını Görkemli Bir Törenle Tanıttı

0
133

saadet-payas adayıSaadet Partisi, Payas Belediye Başkan Adayı Recep Baysal’ı görkemli bir törenle kamuoyuna tanıttı. Payas Kültür Sarayında düzenlenen tanıtım toplantısına; Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Hatay İl Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar Mustafa Kurdaş,  İlçe Başkanları, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, Antakya Belediye Başkan Adayı Fahri Serdar Fahri Özal, Dörtyol Belediye Başkan Adayı  Bestami Avcı, ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Payas Belediye Başkan Adayı Recep Baysal’ın adaylığını tebrik eden  Çalışkan; “Cenab-ı Allah sonsuz şükrediyoruz ki Saadet Partisi olarak dimdik ayaktayız. Makam mevki para ile satın alamazlar. Tüm Türkiye de ve  Hatay’da inşallah  büyük Saadet sürprizi yaşanacaktır. Değişik fitne odakları aleyhimizde propaganda yapmaktadır. Bu fitnelerin başında Saadet Partisinin bazı seçim bölgelerinde bazı partilere hoşgörüyle davranacağı gibi… Asla ve Kat’a böyle bir şey söz konusu değildir. Bugüne kadar olduğu gibi  bugünde Hatay’ın her noktasında seçimlere gireceğiz. Bize göre Türkiye’de Saadet Partisi ve diğerleri vardır, başka parti yoktur. Onun içinde Saadet Partisi tüm siyasi partilere eşit mesafede yakındır ve eşit mesafede uzaktır” dedi.

CHP’ye de seslenen Çalışkan; “Hangi yüzle halkın karşısına çıkıyorsunuz AKP ile işbirliği yaptıktan sonra mı? Beş yıldan bu yana AKP ve CHP Belediye İl Genel Meclisinde bir koltuk paylaşımı gerçekleştirdi. İki partide beş yıldan beri tek partiymiş gibi çalıştı. Bu beş yıllık siyasi evlilikleri bugün yeni bir ürün ortaya çıkardı. AKP’nin Antakya’ya Belediye Başkanı olarak seçtiği kimse bugün CHP’nin belediye başkan adayı olarak karşımıza çıkıyor. Bugün Hatay’daki seçimlerde bir tarafta Saadet Partisi var bir taraf tada iki tane AKP’nin adayı var” diye konuştu.

Kürsüye tezahüratlarla çıkan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Baysal ise, adaylığı sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür ederek projelerini anlattı. Baysal; “Payas için  kolları sıvadık ve  Belediye’yi teslim alacağız inşallah” dedi.

Aday tanıtımın şeref konuğu Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş yaptığı konuşmada; “Kaç gündür ortalık toz duman olmuştur. Bu şaşkınlık arasında neyi nasıl göreceğiz. 1969 yılından bu yana bu ümmete milli görüş hizmet etmiştir. Bu harekete bu milletin ihtiyacı vardır” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here