Saadet Partisi Hatay İl Teşkilatı Bayramlaştı

0
22

Saadet Partisi Geneil İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Programda GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve İl Başkanı Mustafa Eğe bir konuşma yaptı. Bir kurban bayramında daha teşkilatımızla bayramlaşıyoruz diyen İl Başkanı Eğe; “Saadet Partisi’nin 20. yıl dönümünde olduklarını da hatırlatarak, bu teşkilatla daha nice yıllar hayırlı hizmetler yapmayı ümit ediyoruz” dedi.

Çalışkan: İttifakların Merkezinde Saadet Partisi Var

Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da Kurban Bayramını tebrik ederek nice bayramlara ulaşmayı temenni etti. Gündeme dair bir açıklama da yapan Çalışkan; “Saadet Partisi’nin özgün ağırlığı en yüksek parti olduğunu dile getirerek ”Önümüzdeki döneme ilişkin tüm ittifakların, birlikte hareket etmenin merkezinde Saadet Partisi olduğunu hepimiz görüyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here