ROST Ofisi Açılış Öncesi İstişaresi!

0
78

Rus ve Türk şirketler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi ‎için 2018 yılında Ankara’da bir stratejik işbirliği platformu olarak kısa adı ROST olan Rus-Türk Ticaret Evi; Türkiye’deki ikinci ofisini İskenderun’da açmak üzere hazırlıklarını tamamladı.

ROST’un İskenderun Ofisi’nin açılışı öncesinde bölgeye intikal eden Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Mümessili Aydar Gashigullin, ROST Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtuluş, bölgede yaptığı bir dizi ziyaret ve incelemeler kapsamında İskenderun ve Osmaniye’de bulunan organize sanayi bölgelerindeki fabrikaları ziyaret ederek faaliyetlerine yönelik bilgi alışverişi yaptı.

ROST İskenderun Ofisi’nin açılışı öncesinde istişare yapmak üzere Yelken Kulübü’nde akşam yemeği icra edildi. Yemeğe, İskenderun Kaymakam İskender Yönden, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ile Osmaniye OSB Başkanı Şerif Tosyalı katılırken, ROST Akdeniz Bölge Temsilcisi Mehmet Gülay ve Turman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Gülay da ev sahipliği sıfatıyla eşlik etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here