Riyat Kırmızıoğlu; “CHP İktidarında Üretici de Tüketici de Mutlu Olacaktır”

0
166

riyad kırmızıoğlu13CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu CHP Altınözü ve Kırıkhan İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu Altınözü ve Kırıkhan ilçelerini ziyaret etti.

Kırmızıoğlu Altınözü’ndeki ziyaretlerine bölgedeki partililer ve İhsan Avcıoğlu eşliğinde ilçe örgütünü ziyaret ederek başladı. CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsa ve yönetiminin eşlik ettiği toplantıda bölgedeki göç sorunu ve tarım alanındaki sorunlar konuşuldu. Dr. Riyat Kırmızıoğlu toplantıda CHP’nin yeni tarım düzeni projesini tanıttı ve “CHP iktidarında üretici de tüketici de mutlu olacaktır” dedi.

Çiftçileri destekleyecekleri gibi aynı zamanda üretimin önündeki en önemli maliyet olan mazotun vergilendirilmeyeceğini, çiftçiye 2 liraya verileceğini söyleyen Kırmızıoğlu; “CHP iktidarında, Hatay Milletvekili olarak A takımımızda ilçe başkanları ve yöneticileriyle çalışacağım” dedi.

riyad kırmızıoğlu14

Kırmızıoğlu daha sonra Altınözü Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Şoförler Odası Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Kırmızıoğlu; “Esnaf AKP iktidarında 23 adet vergiyle uğraşmaktadır, esnaflarımızın evine ekmek getirebileceği, onuruyla çoluk çocuğuna bakabileceği CHP iktidarını 7 Haziran itibariyle el birliğiyle getireceğiz” dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu Sarılar Mahalle Muhtarlığına yaptığı ziyarette eski belediye başkanı ve eski Akdere Muhtarı ile bir araya geldi ve bölgede alınan oyun nasıl artırılabileceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu. Kırmızıoğlu Sarılar Mahallesine yapmış olduğu ziyaretten sonra Altınözü ilçe merkezinden köylere geçerek partili dostlarını evlerinde ziyaret etti.

riyad kırmızıoğlu15

 “Tüm Hatay’ı temsil etmeye adayım”

Dr. Riyat Kırmızıoğlu daha sonra CHP Kırıkhan İlçe Örgütünü de ziyaret etti. CHP Kırıkhan İlçe Örgütü ziyareti İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, kadın kolları ve gençlik kollarıyla üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kırmızıoğlu; “Yıllardır Hatay’ın sorunları ve çözümleri konusunda bilimsel çevrelerin ve sivil toplum örgütlerinin yanında olduğum için halkımın bu verimli topraklarda onuruyla yaşayacağı bir ortamı el birliğiyle yaratacağız” dedi.  Hatay ekonomisinde tarımın lokomotif görevi görerek işsizlik sorununun çözülebileceğini belirten Kırmızıoğlu; “Hatay’ın öz evladı, hepinizin kardeşi olarak desteğinizi talep ediyorum. Tüm Hatay’ı temsil etmeye adayım” dedi ve partililerle fotoğraf çekerek ziyaretini sonlandırdı.

riyad kırmızıoğlu16

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here