Riekerink Takımın Başında!

0
40

TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk parolasıyla yola çıkan İskenderunspor’da, Teknik Direktör Ümit Karan’ın görevden ayırmasıyla, takımın başına dünyaca ünlü hoca Jan Olde Riekerink geldi. Hollandalı teknik adam, Turuncu-Mavili ekiple takımın başında ilk idmanına da çıktı.

Uzun çalışmalar sonucunda İskenderunspor Tesislerinde yapılan düzenlemeyle hazır hale getirilen çim saha da Riekerink nezaretindeki ilk idmanla antrenmana açıldı.

Tesislerde bulunan çim sahada Riekerink ile çalışmalara başlayan futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlendi.

Riekerink ile yola devam etme kararı alan İskenderunspor’un ilk idmanında topla çalışan futbolculara, Yardımcı Antrenör Nihat Tümkaya eşlik etti.

Antrenmanın tamamı Jan Olde Riekerink’in nezaretinde gerçekleştirilirken, dünyaca ünlü hoca futbolculara saha içerisinde neler yapmaları gerektiğini tek-tek anlattı. Teknik ve taktik antrenmanların dikkat çektiği çalışmada, Hollandalı teknik adam Riekerink özellikle çift kale idmanı sıkça durdururken, pozisyondaki hatalar ile yapılması gerekenleri tüm detaylarıyla futbolculara aktardı. Öğrencileri de kendisini pür dikkat dinledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here