Reyhanlı Belediyespor Bölgesel Amatör Lige Kapak Attı!

0
251

reyhanlı bldspor1Hatay Amatör Küme Süper Liginde yer alan Reyhanlı Belediyespor, lig usulü play-off maçlarında rakiplerini egale ederek, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’e çıkmaya hak kazandı. İskenderunspor 1967 ve Reyhanlı Belediyespor’un ardından Bölgesel Amatör Lig’de oynayacak üçüncü takımın için, Erzin Belediyespor’un rakibi ise Perşembe günü belli oluyor.

Bölgesel Amatör Lige yükselme hedefi içerisinde yer alan Reyhanlı Belediyespor, Hatay Amatör Küme Süper liginde ilk üçe girerek, play-off oynamaya hak kazanmıştı. Burada Karayılan Belediyespor ile Belen Belediyespor takımları ile karşılaşan Reyhanlı Belediyespor, büyük bir başarı ortaya koyarak, 3’lü karşılaşmalarda şampiyon oldu ve gelecek sezon için BAL’da oynamaya hak kazandı.

Bölgesel Amatör Ligine direk gitmeye hak kazanan Reyhanlı Belediyespor’un ardından, ligde ilimizi temsil edecek üçüncü takım ise daha sonra belli olacak. Perşembe günü Antakya’da Karayılan Belediyespor ile Belen Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı kazanan takım,  Bölgesel Amatör Liginde yer alan Erzin Belediyespor ile karşılaşacak ve bu maçın galibi ile üçüncü temsilcimiz belirlenmiş olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here