“Renklerin Rotası” Sergisi Antakya’da Açılacak

0
276

kagit-sergiKışlasaray Lions Kulübü himayesinde Antakyalı Ressam Aydan Aksoy tarafından “Renklerin Rotası” temalı  resim sergisi yarın açılacak. Sanatçı Ceyda Girginer’in de açılışa özel olarak Flüt Dinletisi sunacağı serginin açılışı yarın saat 15.00’da, Saray Caddesi üzerinde yer alan Ortodoks Kilisesi’nin avlusunda gerçekleşecek. Sergi, Pazar Günü 13.00-18.00, sonraki günlerde ise 10.30-18.00 saatleri arasında 24 Nisan’a kadar gezilebilecek.

Sergi ve eserleri ile ilgili görüşlerini dile getirten Aydan Aksoy; “Fırçam bir yelkenliye takıldı. Denize, yaz mevsimine olan tutkum, hayallerimi mavinin özgürlüğüne ve ışıltısına demirledi. Renklerin rotası, hayatın rotası, neşeli, iyimser renkler, güzel ve mutlu rotalar. Kimi denizi görecek, kimi yelkenliyi, kimi rengarenk umutlarını görecek, kimi sevgiyi, kimi kendini görecek, kimi hepsini… Kim istemez ki denize açılmayı, hayallerini beyaz yelkene bağlamayı, rüzgâra bırakıp kaptanlığı, liman-liman dolaşmayı, bugün hayallere yelken açtım” dedi.

Aydan Aksoy Kimdir?

1969 Antakya doğumlu olan Sanatçı Aydan Aksoy; ilk, orta ve lise eğitimini Antakya’da tamamlayıp, Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Grafik Ana Sanat Dalı’ndan 1997 yılında mezun olmuştur. Halen Adana Özel Çukurova Bilfen Koleji’nde resim öğretmeni olarak görev yapmakta olan Aksoy, ilk kişisel sergisi olan “Renklerin Rotası” nda Yelkenli temasını işlemiştir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here