Rektör Depçi’den ‘İSTE Ailesine Hoş Geldiniz’ Mesajı!

0
42

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, YKS Yerleştirme Sonuçlarının açıklanmasının ardından bir hoş geldiniz mesajı yayınladı. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, YKS Yerleştirme Sonuçlarının açıklanmasının yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“İSTE Ailesinin yeni üyeleri, öncelikle hepinize daima gelişen ve geliştiren İSTE Ailesine hoş geldiniz. Dilerim her biriniz istediğiniz, kendinizi geliştireceğiniz ve vatanımıza güzel işler başaracağınız bölümlere yerleşmişsinizdir.

Sizler için hayatınızın bundan sonrasını şekillendirecek yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemi en faydalı şekilde değerlendirmeniz, geleceğinize yatırım yapmanız için İSTE’nin tüm imkânları sizin. Üniversitemizin her biriminin birbiri ile uyum içerisinde hareket ettiğini bilmenizi isterim.

Bu uyum, sizin yalnızca eğitim alacağınız bölümlerde değil dilediğiniz diğer pek çok alanda da kendinizi geliştirmenize katkı sağlayacaktır. İSTE’de geçireceğiniz zaman sizin için olduğu kadar bizler için de değerli.

İSTE’nin bir akademisyeni ve Rektörü olarak bu değerli zamanda içinizdeki cevherleri parlatmak için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isterim. Tercihlerinizin hem sizin hem de aileleriniz için hayırlı olmasını diliyorum. Bizi isteyen ve tercih eden sevgili öğrencilerimiz, Teknoversiteye hoş geldiniz.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here