Ramazan Silin İstifa Etti

0
348

körfez iskenderunspor49Silin’in istifa dilekçesini kulüp yönetimine sunduğu, yönetiminde büyük bir olasılıkla Silin’in istifasını kabul edeceği öğrenildi.

Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor’un Teknik Direktörü Ramazan Silin’in istifa dilekçesini kulüp yönetimine sunduğu, yönetiminde büyük bir olasılıkla Silin’in istifasını kabul edeceği öğrenildi. Ramazan Silin yönetimindeki Körfez İskenderunspor, 10 haftalık periyot sonunda 8 maça çıkmış, 1 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi ile sadece 6 puan toplayarak oldukça kötü bir performans sergilemişti.

Üçüncü Lig temsilcimiz Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor’da Teknik Direktör Ramazan Silin’in, takımın kötü gidişi nedeniyle yönetime istifasını sunduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, kulüp yönetiminin henüz Silin’in istifasını değerlendirmediği ancak istifa dilekçesinin kabul edileceği belirtildi.

Körfez İskenderunspor’un başında 11 aydır görev yapan Ramazan Silin, bu süre zarfında pek de başarılı olamadı. 2. Ligde iken takımın başına geçen Silin, Turuncu-Mavili ekibin küme düşmesine engel olamadı. 3. Lig macerasına yine Silin ile devam eden Körfez İskenderunspor sezon başından bu yana 8 maça çıktı. Bu periyot sonunda 1 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi ile sadece 6 puan toplayarak, 19 takımlı grubun 18. sırasında kendisine yer buldu. Bu kötü periyot, tecrübeli teknik adamın görevinden istifasına neden oldu.

Bu hafta lig mücadelesinde Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Dardenelspor A.Ş. ile mücadele edecek olan Turuncu-Mavili ekibin futbolcuları bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, yönetimin ise Silin’in istifasının ardından takımın başına kimin getirileceği konusunda arayışlara başladığı öğrenildi. Körfez İskenderunspor’un Dardanelspor A.Ş. karşılaşması Cumartesi günü saat 13.00’te 5 Temmuz Stadında oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here