Raks Spor Okulu Öğrencileri Gönüllerince Eğlendi

0
366

raks spor3Geçtiğimiz günlerde Antakya’da gerçekleştirilen “Kick Boks Hatay İl Turnuvasında” büyük başarı ortaya koyarak il birincisi olan İskenderun Raks Spor Kulübü, sporcularına mini bir kutlama töreni düzenledi. Törende konuşan Kulüp Antrenör Serdar Keskin, öğrencilerinden sporda olduğu gibi okuldaki derslerinde de aynı başarıyı göstermelerini istedi.

Raks Spor Kulübü, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kick Boks İl Temsilciliği tarafından organize edilen Hatay Kick Boks turnuvasına 22 sporcusu ile katıldı. Katılan bütün sporcular, turnuvada derece elde ederek, kulüp olarak il birinciliğini elde ettiler. Elde edilen bu başarıdan dolayı spor okulu salonunda minik bir kutlama gerçekleştirildi. Kulüp binasında, sporcuların yanı sıra velilerinin de katılım gösterdiği kutlama etkinliklerinde derece yapan öğrenciler bir kez daha onure edildi.

Derece yapan sporculara madalyaları ve belgeleri tek-tek törenle Kulüp Yöneticisi Hülya Şimşek ve Kulüp Antrenörü Serdar Keskin tarafından verilirken, bir de pasta kesildi. Ayrıca sporcular müzik eşliğinde eğlenerek, velileri ile birlikte gönüllerince başarılarını kutladılar.

Törende konuşan Antrenör Serdar Keskin, sporcularını ve desteklerinden dolayı velilere teşekkür etti. Keskin, öğrencilerine de seslenerek; “Sizler sporda olduğu gibi derslerinde de aynı başarıyı mutlaka istiyor ve bekliyoruz” dedi.

Kulüp Yöneticisi Şimşek ise önlerinde bir Türkiye Şampiyonası olduğunu belirterek; “Türkiye şampiyonasına daha uzun bir süre var ama şimdiden çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Öğrencilerimizin daha önceden olduğu gibi Türkiye derecesi elde etmelerini bekliyoruz. Bu konuda Serdar hocamızın yoğun çabası var” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here