Rakip Taraftardan Alkış

0
61

Rakibi Menemen Belediyespor karşısında oldukça güzel bir oyun sergileyen ve takım ruhunu tam anlamıyla sahaya yansıtan İskenderunspor 1967’li futbolcular saha içerisinde oynanan güzel oyun karşısında Menemen taraftarınca da alkışlandı.

Geçtiğimiz hafta sonu hayati bir maça çıkan Mavi-Turunculu ekip, güçlü rakibi Menemen Belediyespor’u 4-0 yenerek oldukça önemli bir galibiyete imza attı. Rakibine kendi sahasında 4 gol atma başarısını gösteren ilk takım olan İskenderunspor 1967, Menemen Belediyespor taraftarınca da alkış aldı.

Ligde evinde ikinci kez yenilgi alan Menemen Belediyespor Başkanı Tahir Şahin, maçın arından soyunma odasına kadar gelerek, teknik ekip başta olmak üzere tüm futbolcularımızı kutladı. İskenderunspor 1967’nin muhteşem bir futbol oynadığını belirten Şahin bu ekibin buralarda olmaması gerektiğine dikkat çekti.

Menemen Belediyespor maçı öncesinde ise Kulüp Başkanı Nuri Üysen, bir gün önce takımın kaldığı otele gelerek futbolcuların yanında olduğunu gösterdi ve tüm oyunculara maç öncesi primlerini de dağıttı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin ise takımın İzmir deplasmanı ve otel masraflarını karşılayarak takıma destek oldu, maçın arından takıma galibiyet yemeği de verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here