PTT’nin Kuruluş Yılı Kapsamında MKÜ’ye Ziyaret

0
134

mkü-ptt ziyaretPTT Başmüdürü Şükrü Dursun, PTT Antakya Merkez Müdürü Gaffari Şahin, İşletme ve Teknoloji Birimleri Müdürü İsmail Cesur, PTT’nin kuruluşunun 173. yılı vesilesiyle MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında Rektör Güder, PTT teşkilatının 23 Ekim 1840 tarihinden günümüze kadar gerek toplumda saygın bir yere sahip olmasıyla, gerek hizmet yelpazesini genişletmesi dolayısıyla her geçen gün değer ve öneminin arttığını dile getirdi.

PTT Başmüdürü Şükrü Dursun, 40 bin kişilik PTT camiası olarak hizmet vermekte olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başmüdür Dursun, bu zamana kadar yapılan güzel şeylerin, bundan sonra yapılacakların habercisi olduğunu vurgulayarak; “173 yıllık tecrübenin verdiği güvenle hep birlikte kuruluşumuzu daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

PTT Antakya Merkez Müdürü Gaffari Şahin, ülkenin en ücra köşelerinde hizmet veren PTT’nin ilimizde de 14 merkez, 33 şube, 89 acente ve 7 gün 24 saat çalışan PTTmatikle faaliyetlerini sürdürdüğünü aktardı.

İşletme ve Teknoloji Birimleri Müdürü İsmail Cesur, yakın zaman önce başlatılan “değişim, dönüşüm ve gelişim” hamlesinin, son adımı olarak posta, bankacılık ve kargo lojistik hizmetlerine ek olarak PTT’nin telefonunu simgeleyen ‘T’si Pttcell ile Mobil iletişim hizmetinin sunulmaya başlandığını belirtti.

Ziyaret bitiminde günün anlam ve önemine binaen Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’e hediye takdim edilip, hatıra fotoğrafı çekildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here