PTT Müdüründen Başkan Dingil’e Ziyaret

0
406

bld-ptt ziyaret1İskenderun PTT Merkez Müdürü Haluk Nazik, PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten ziyadesiyle memnuniyet duyduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, devletimizin önemli kurumlarından biri olan PTT’nin gelişen teknolojiye ayak uydurarak hizmet ağını daha genişlettiğini söyledi. Başkan Seyfi Dingil, PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümünün hayırlı olması dileğinde bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla PTT Merkez Müdürü Haluk Nazik ve beraberindeki diğer yetkilileri makamında kabul etti. Kabulden dolayı teşekkür eden PTT Merkez Müdürü Haluk Nazik, kurumları hakkında bilgiler vererek, mümkün olduğunca daha geniş alanlarda vatandaşı yormadan vizyonlarını arttırmaya çalıştıklarını, ilkelerinin kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet sunumu olduğunu ifade etti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, PTT’nin konumu itibariyle önemli bir kurum olduğunu, gelişen teknolojiye hızla ayak uydurması sonucu, kargodan bankacılık sistemine kadar hizmet yelpazesini genişleterek halkımızın hayatında kolaylıklar sağladığını kaydetti.

PTT Merkez Müdürü Haluk Nazik ve beraberindekiler daha önce PTT Müdürlüğü görevi yapan ve şuan İskenderun Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ergün Gözüküçük’e de anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler. Eski çalışma arkadaşlarının ziyaretinden dolayı çok mutlu olan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük’ün zaman zaman duygulandığı görüldü. PTT Merkez Müdürü Haluk Nazik, başkan yardımcısı Ergün Gözüküçük’e halkımıza yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here