Profesyonel Lig İçin Güçlü Yönetim Talebi!

0
222

Arsuz Karaağaçspor 1967 Olağanüstü Kongreye Gidiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Arsuz Karaağaçspor 1967 futbol takımı Pazar günü olağanüstü kongre gerçekleştirecek. Kongre ile ilgili olarak açıklama yapan kulübün genel kaptanı Emir Aracı; “Pazar günkü kongremizde yeni arkadaşlarımızın da aramıza katılmasını istiyoruz. Yönetim olarak daha güçlü bir şekilde 3. Lig hedefimize emin adımlarla gidebiliriz” dedi.

Kongre ile ilgili değerlendirmesinde olağanüstü kongrenin Pazar günü saat 10.00’da Karaağaç Televole tesislerinde gerçekleştirileceğini de altını çizen Aracı; “Yapacağımız kongrenin ardından saat 14.00’te 7 Mart Kadirli Demirspor’u kendi sahamızda ağırlayacağız.

Kongremizin asıl güzelliği ve beni mutlu edip heyecanlandıran tarafı, yönetim kurulu üyesi olmak isteyen onlarca gönülden bağlı insanın olmasıdır. Bu iş, gönül işidir. Bilabedelle hem maddi hem de manevi fedakarlık isteyen bir görevdir. Pazar günkü kongremizde yeni arkadaşların aramıza katılması gücümüze güç katacaktır. Hedefimiz, tüm üye arkadaşlarımızın katkılarıyla önümüzdeki sezon için profesyonel Lige şartlanmış ve hazır bir ekiple yola çıkmak olacaktır. Kongremizin şimdiden Arsuz Karaağaçspor 1867’ye hayırlı olmasını ve nice başarılara imza atılmasını diliyorum.

Üç Puanı Alacağımızdan Eminim!

Pazar günkü maça gelince, 7 Mart Kadirli Demirspor’u eli boş göndereceğimizden eminim. Hanemize 3 puanı yazdırıp taraftarlarımıza güzel ve zevkli bir maç seyrettirmeyi arzuluyoruz. Şimdiden tüm taraftarlarımıza, gönülden verdikleri ve verecekleri desteklerinden dolayı, şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Taraftarımızın desteklerinin devamını da diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here