Prime Mall İlkbahar/Yaz Defilesi Büyük Beğeni Topladı

0
128

Alışveriş merkezi olmasının yanı sıra pek çok etkinliğe de imza atan Prime Mall İskenderun geçtiğimiz hafta sonu da, ünlü manken Simge Tertemiz’in katılımıyla ilkbahar yaz defilesi gerçekleştirdi.

Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde geleneksel hale gelmeye başlayan sezon defilelerinden bir yenisi, ünlü manken Simge Tertemiz’in de katıldığı mankenler eşliğinde yapıldı. Günler öncesinden duyurulan defileyi izlemek üzere İskenderun ve çevre ilçelerden gelen ziyaretçiler alışveriş merkezini doldururken, AVM mağazaları bu yoğun müşteri ilgisinden memnun oldular.

Defilede, Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazaların İlkbahar/Yaz sezonu koleksiyonları tanıtıldı. Defilede, İlkbahar/Yaz sezonunun tüm coşkusunu ve tazeliğini yansıtan canlı renkler, çiçek desenli baskılar dikkat çekerken; beyaz, lacivert ve kırmızının eşsiz uyumunu sergileyen giysilerin bu sezon bayan ve erkek koleksiyonlarında bolca kullanıldığı görüldü. Sergilenen kıyafetler kadar, güzellikleri ile ilgi odağı olan mankenler de izleyenlerden tam puan aldı. Özenle hazırlanmış olan profesyonel koreografi eşliğinde yaklaşık bir saat süren defile, alışveriş merkezini dolduran binlerce müşterinin coşkulu alkışları ile son buldu.

Prime Mall alış veriş merkezi müdürü Mustafa Süzen gazetecilerin soruları üzerine yaptığı konuşmada İskenderun’un yaşam merkezi olarak sosyal, kültürel alanlarda birçok başarılı çalışmaya imza attıklarını ve bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here