Potada İKEM Saltanatı

0
80

İKEM Koleji küçük kızlarda Hatay Şampiyonu olurken, küçük erkeklerde ikincilik elde etti.

Eğitim-Öğretimde adından başarıyla söz ettiren İKEM Koleji, sportif faaliyetlerde de başarısını sürdürüyor. Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçük Kızlar ve Erkekler Basketbol Şampiyonasında İKEM Koleji küçük kızlarda Hatay şampiyonu olurken, küçük erkeklerde ise ikincilik elde etti.

Antakya Kapalı Spor Salonunda yapılan basketbol şampiyonasında finale kalan İKEM Koleji, küçük kızlar kategorisinde finali Doğuş Koleji ile oynadı. Çok çekişmeli ve heyecanlı müsabaka sonunda İKEM’in küçük kızları rakiplerini 47–39 yenerek Hatay Şampiyonu oldu. Turnuvanın küçük erkekler kategorisinde ise TED Koleji ile karşılaşan İKEM Koleji 50–17 yenilerek ikinciliği elde etti.

Maçtan sonra birinci ve ikinci olan İKEM Koleji takımlarına kupaları Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından törenle verildi.

İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Haluk Kaynak, çok zevkli geçen final karşılaşmalarında okul öğrencilerinin başarılı olduklarını kaydederek; “Karşılaşmaları izleyen basketbol severlere olağan üstü bir seyir sergiledik. Bu seyir sonunda kızlarımız birinciliği elde ederken, erkeklerde de ikincilik elde etmemiz bize büyük onur verdi. Bu onuru okulumuza, İskenderun’a ve Hatay’a yaşattıkları için öğrenci sporcularımızın hepsine tek-tek teşekkür ediyorum ve alınlarından öpüyorum. Bize sene başından beri büyük destek veren okul kurucumuz ve genel müdürümüz Levent Hakkı Yılmaz’a, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve tüm velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Kaynak, Hatay şampiyonluğun ardından Hatay’ı ve İskenderun’u bundan sonraki bölge şampiyonasında da en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını da kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here