Pendik Maçı Çıkış Maçı Olsun!

0
59

körfez iskenderunspor9Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, ikinci yarının ikinci maçında Pendik deplasmanında puan arayacak. Bu zorlu mücadelenin hazırlıklarını 5 Temmuz Stadında sürdüren Turuncu-Mavili ekip, 3 puan alarak tırmanışe geçmek istiyor. Bu zorlu maçın hakemleri de belli oldu.

Geçtiğimiz hafta sahasında Karagümrük’e yenilen Turuncu-Mavili ekipte Pendik maçı oldukça önemli bir konuma geldi. Çalışmalarını istedikleri doğrultuda sürdürdüklerine işaret eden Teknik Direktör Ramazan Silin; “Günde çift idman yaparak Pendikspor maçına hazırlandık. Son çalışmamızın ardından yola çıkacağız. Kendi sahamızda oynadığımız Karagümrük karşılaşması morallerimizi bozdu ancak bundan sonra çıkış arayacağız. Pendik’ten çıkaracağımız 3 puanla hem moralimizi hem de konumumuzu düzeltmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan, 18 Ocak 2015 Pazar günü saat 13.30’da Pendik İlçe Stadında oynanacak olan Körfez İskenderunspor-Pendikspor mücadelesini Bilal Köseoğlu, Uğur Baş, Emre Aslan hakem üçlüsü yönetecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here