Pazar Ruhsatı Almak İsteyen Esnaflar İçin Son Başvuru 31 Ocak!

0
60

bld-ruhsat1İskenderun Belediyesi tarafından, kent sınırları içerisinde faaliyet gösteren ve Pazar günleri iş yerlerini açmak isteyen esnafların hafta tatil kanunu uyarınca 01 Ocak 2015 tarihinden 31 Ocak 2015 tarihine kadar müracaat ederek Hafta Tatil ruhsatlarını almaları gerektiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada; “Aksi taktirde 01 Şubat 2015 tarihinden itibaren yapılacak denetimlerde Ruhsatı olmayan esnaflar hakkında yasal işlem yapılacağının bilinmesinde yarar vardır. Ruhsat almak isteyen esnafların İskenderun Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne iş yeri açma ve çalışma ruhsatı fotokopisi ve 1 fotoğraf ile başvurmaları gerekmektedir” denildi.

Belediyeden Ölçü Ayar Ruhsatı hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Esnaflarımızın kullanmaya, satmaya hazır bulunan ve 2 yılda 1 muayene edilerek damgalanması gereken ölçü ve tartı aletlerinin 2015 yılı işlemini yaptırmaları gerekmektedir. Masa terazi, Elektronik terazi, İbreli terazi, Metre, Litre, Kantar ve Baskül gibi ölçü ve tartı aletleri bulunan ve kullanan esnaflarımızın, Ocak ayının birinci gününden Şubat ayı sonuncu günü mesai bitimine kadar İskenderun Belediyesi Ölçüler Ayar Memurluğuna müracaat etmeleri gerekmektedir.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here