Payasspor Nevşehir’de Oksijen Depoluyor

0
84

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payasspor’un yeni sezon öncesinde 26 günlük kamp çalışmaları Nevşehir Merkezde bulunan Dinler Otel’de devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde günde iki idman yaparak yeni sezona hazırlanan Mavi-Beyazlı ekipte morallerin yerinde olması, gerek teknik heyeti, gerekse yönetimi sevindiriyor.  Neşe içerisinde geçen kamp kadrosunda 19’u sözleşmeli olmak üzere toplam 23 futbolcu bulunuyor.

Payasspor 2 Hazırlık Karşılaşması Yapacak

Teknik Direktör Mehmet Seçkin’in verdiği bilgilere göre, Payas temsilcisi 29 Temmuz Pazar günü Süper Lig takımlarından Konyaspor’un U-21 takımı ile 2 Haziran tarihinde de Kozan Belediyespor ile hazırlık karşılaşması yapacak. Mavi-Beyazlılar ikinci kamp döneminde de 4 veya 5 hazırlık karşılaşması yapmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Mehmet Seçkin, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesi Nevşehir kampımız neşe içerisinde geçmektedir.  Kısa bir zaman olmasına rağmen yeni ve eski futbolcularımızın birbirleri ile uyum sağlaması bizleri sevindirmektedir. Yapacağımız özel karşılaşmalarda kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydireceğiz” dedi.

Mavi-Beyazlılar 3 Futbolcuyla Prensipte Anlaştı

12’si iç, 7’si de dış transfer olmak üzere şu ana kadar 19 futbolcuyla sözleşme imzalayan Payasspor’da yönetim, Teknik Direktör Seçkin’in verdiği rapor doğrultusunda 3 futbolcuyla da prensipte anlaştı. Kulüp Başkanı Osman Oğuzhan Çolak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda 3 futbolcuyla prensipte anlaştık. Bu futbolcularımız, resmi sözleşme imzaladıktan sonra Nevşehir kampımıza katılacaklar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here