Payasspor Cizrespor’u 4-3’le Geçti

0
169

Mavi-Beyazlıların 4 Golünü de 31 Yaşındaki Forvet Mümin Aysever Attı

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Cizrespor’u her iki yarıda atılan gollerle 4-3 mağlup etti.

Payas İlçe Stadında yapılan ve Burak Kaplan, Selim Şenöz ile Mücahit Adem Çelebi’nin yönettiği karşılaşmada Payasspor’un gollerini 4, 25, 59 ve 90+2 dakikalarda Mümin Aysever atarken, misafir ekip Cizrespor’un gollerini de 29. dakikada Seçkin Şavkın, 49 ve 67. dakikalarda da Taner Gürsoy kaydetti.

Payasspor, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada kalesinde gördüğü 2 golle tedirgin oldu. Günün başarılı futbolcusu Mümin Aysever, 59. dakikada attığı golle takımını bir kez daha öne geçirdi. Cizrespor’lu Taner Gürsoy, topu rakip filelere göndererek yeniden eşitliği sağladı: 3-3.

Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi beklenirken, Payasspor’un forveti 31 yaşındaki Mümin Aysever, 90+2. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak maçın skorunu belirledi: 4-3.

Münin Aysever’in attığı golün ardından Payasspor’un taraftarların sevinci görülmeye değerdi. Karşılaşmanın 78. dakikasında Cizresporlu Fatih Şen, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görürken, Mavi-Beyazlı ekip elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 5’e çıkarttı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here