Payasspor: 2 Konyaspor (U-21): 0

0
246

payasspor (60)Payas Temsilcisi Hazırlık Maçlarına Başladı

Yeni sezon öncesinde kamp çalışmalarını Nevşehir Peri Tower Oteli tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdüren Payasspor, özel karşılaşmalar serisine de start verdi. Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sahasında oynanan ve Nevşehir Bölgesi Hakemlerinden Önder Kaya, Ali Kılıç ile Yaşar San’ın yönettiği karşılaşmada Payasspor, Süper Lig takımlarından Konyaspor’un (U-21) takımını 2-0 mağlup etti.

Payasspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, kamp kadrosunda tüm futbolculara forma giydirmek için her iki yarıda sahaya ayrı-ayrı iki takım sürdü. Seçkin, genç kalecilerden Ahmet Üçgün’e yorgunluğu nedeniyle kadrolarda yer vermezken, ilk yarı kaleyi Ömer Eleler, ikinci yarıda ise Suphi Dağ korudu.

payasspor (61)

Karşılaşmanın 10. dakikasında Payasspor’un kazandığı penaltı atışında genç futbolculardan Ozan Hançer, heyecandan topu dışarı atınca teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından teselli edildi. Kaçan bu penaltı atışından sonra da saha üstünlüğünü elinde bulunduran Payasspor’un golleri ikinci yarıda geldi. Karşılaşmanın 77. dakikasında Yunus Emre Mest’in güzel ortasında Oğuzhan Baykal, topu filelere yolladı 1-0. 84. dakikada Payasspor’lu Cuma Ali Üzüm’ün yaklaşık 35 metre uzaklıktan ceza alanı içerisine yaptığı güzel ortada Hakkı Helvacı topu ağlarla buluşturdu 2-0.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here