Payas’a Oynanan Oyunlar!

0
78

payas bldspor31Bölgesel Amatör Lig (BAL)’in namaglûp tek takımı unvanına sahip olan Payas Belediyespor 1975’in şampiyon olması gizli güçler tarafından engellenmeye çalışılıyor. Daha önce Federasyon kararı ile Cumartesi oynanması planlanan Elazığ İl Özel İdare maçı, Pazar gününe alındı. Seyircisiz maça seyirci alınması da karara bağlandı.

Malatya Gurubunun Lobisi Gücünü Gösterdi

Elazığ’a giden ve bugün oynaması gereken maça konsantre olan Payas Belediyespor’a gelen bir telefon tüm yönetimi ve teknik heyeti çileden çıkarttı. İddialara göre, Malatya’nın yaptığı baskı nedeniyle Cumartesi seyircisiz oynanması gereken maçın kararı tekrar değiştirildi. Maçın Pazar günü ve seyircili oynanmasına karar verildi. Yaşanan bu gelişmelere karşılık Teknik Direktör Ender Tıraş’ta tepkisini dile getirdi.

Bu güne kadar kendisine olan saygısından dolayı sustuğunu belirten Tıraş; “Bizi sahada yenemeyenler başka yerde yenmeye çalışıyor ama başarı olamayacaklar çünkü karşılarında tam anlamıyla şampiyonluğu inanmış bir topluluk var. Uzun yıllardır Türk futboluna hizmet ettim ama gerçekten şu anda spordan bile soğuduğumu söyleyebilirim. Zaten yıllardır sahipsiz olduğumuzu hep söylüyordum. Hatay takımlarının tamamı sahipsiz! Çirkin olaylarla maç kazanma derdine düşünleri buradan şiddetle kınıyorum. Bizim inancımız gereği bu başarılar geldi. Açık yüreklilikle söylüyorum isterlerse biz maçımızı Malatya’da oynarız. Bizim yenilmemiz için herkes el birliğiyle çalışıyor. Benim spor anlayışımda şampiyonluktan daha önemlisi insanların huzur içerisinde futbol izlemeleri var. Eğer bir insan zarar görecekse, ben bu şampiyonluktan mutlu olmam” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here