Payas’a Doğalgaz 2014 Yılında Gelecek

0
160

payas-doğalgazAksa Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Alper Konyalı ile Osmaniye Bölge Müdürü Metin Ceyhan, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz ve Belediye Başkanı Bekir Altan’ın isteği üzerine Payas Kaymakamlığına gelerek 2014 senesi içerisinde Payas’ın doğalgaza kavuşması konusunda anlaşmaya vardılar.

Kaymakamlıkta gerçekleşen görüşmelerde konuşan Kaymakam İrfan Demiröz; “Türkiye’miz dönüşüyor. Payas da beldelikten çıkmış ilçe olarak dönüşecek. Bu dönüşüm eğitim, kültürel, spor, altyapı, sağlık, elektrik vb. toplumsal kalkınmanın tüm gerekleriyle olacak. Payas’ta yaşayan her vatandaşın medeniyet neyi gerektiriyorsa, o medeniyetin nimetlerinden faydalanması gerekir.

İlçeye atanan ve İlçede görev yapan tüm müdür ve memurlar Doğalgaz vb. altyapı yokluğundan komşu ilçelerde ikamet etmekte, bu da verimli çalışma ortamını engellemektedir. Özel sektör kuruluşlarının sahiplerinin %90’nına yakını Payas’ta ticaret yapıp, komşu ilçelerde oturuyor. Nedeni; doğalgaz, sağlık, altyapı yetersizlikleridir. Amacımız suçlu aramak değil, Payas’ ı daha yaşanabilir bir yerleşim yapmaktır. Payas’ın hakkının Payas’a verilmesi gerekir” dedi.

Belediye Başkanı Bekir Altan ise, doğalgaz, kentsel dönüşüm vb. tüm altyapı hazırlıklarının yapıldığını, Payaslılar neye layık ise onu getirmek için çalıştıklarını ifade ederek, bu anlamda desteklerinden dolayı Kaymakam Demiröz, Aksagaz Grup Genel Müdürü Alper Konyalı ve Osmaniye Bölge Müdürü Metin Ceyhan’a teşekkürlerini iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here