Payas ve Erzin de 1 Puana Razı Oldu

0
35

payas belediyespor8Lideri Eyüpspor’u evinde konuk eden Payas Belediyespor 1975, rakibi ile yenişemedi. Yeni göreve getirilen Can Güven yönetimindeki ilk maçına çıkan Payas ekibi, karşılaşmanın 56. dakikasında sahada 10 kişi kalan rakibine puan kaptırdı. Golsüz biten karşılaşmada Lider Eyüpspor, temsilcimizin elinden zor kurtuldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, oyun hâkimiyetini maçın başından itibaren elinde tuttu. Temsilcimiz, rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirse de son vuruşlarda başarılı olamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarının 56. dakikasında Eyüpspor’dan Doğukan, ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında da istediği golü bulamayan Payas Belediyespor 1975, sahadan 1 puanla ayrıldı.

Erzin Belediyespor, Uzatmada Puan Kaptırdı

Balçova Yaşamspor’a konuk olan Erzin Belediyespor, rakibi karşısında ilk yarıda zorlansa da ikinci yarının 68. dakikasında Nureddin Ersoy’un penaltı atışı ile rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Golden sonra skoru korumak adına biraz geriye yaslanan Erzin Belediyespor, karşılaşmanın uzatma dakikalarında ev sahibi Balçova Yaşamspor’lu Battal Demirbilek’in golüne engel olamadı: 1-1. Golden kısa bir süre sonra maç son bulurken, son dakikalarda kaçan 3 puana yanan Erzin Belediyespor, 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here