Payas Kaymakamından ‘Halter Şampiyonası’ Teşekkürü

0
88

payas halter5Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Halter Federasyonu Başkanlığının organizasyonu ile 2014 yılı faaliyet programında yer alan “Büyükler Türkiye Kulüpleri Halter Şampiyonası” müsabakalarının yapılmasında Payas ilçesinin tercih edilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Şampiyonaya bu kadar yoğun bir ilginin gösterilmesinden dolayı memnuniyetinin katlandığına da işaret eden Kaymakam Demiröz; “Sayın Valimiz Celalettin Lekesiz’e, Türkiye Halter Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar’a, Türkiye Halter Federasyonu As Başkanlarına, Milli Gururumuz Halil Mutlu’ya, Hatay İl Gençlik ve Spor Müdürümüze, Payas Belediye Başkanımız Bekir Altan’a, yurdumuzun her köşesindeki illerimizden, ilçelerimizden gelen misafir kulüplerin değerli yöneticilerine, yine kardeşlik, dostluk getiren halter ailesinin değerli sporcularına, hakemlerine ve değerli Payaslı hemşerilerime, müsabakalara katılımlarından dolayı, ilçemiz adına teşekkür ediyor, başarılar dileyerek sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Payas Belediyespor 1975 Halter Takımının Türkiye 2’ncisi olduğu Büyükler Türkiye Kulüpleri Halter Şampiyonasına 40 ilden 48 kulüpte mücadele eden 231 erkek, 99 bayan halterci olmak üzere toplamda 330 halterci katılmış müsabakalar 3 gün sürmüştü.

Erkekler kategorisinde Ankara ASKİspor 207 puanla şampiyon olurken, ikinciliği 168 puanla Hatay Payas Belediyespor 1975, üçüncülüğü ise 158 puanla Ankara Büyükşehir Belediyespor elde etti. Şampiyonada 150 puanla Gaziantep Bostancı Kartal Spor Kulübü 4. olurken, 138 puanla Sakarya Büyükşehir Belediyespor 5. ve 132 puanla Ankara Demirspor kulübü de 6. oldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here