Payas Bld.spor Bingöl Ekibine Acımadı!

0
151

payas bldspor26Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Hüseyin Altıntaş**, Serkan Gülçer**, Mehmet Öztan**

Payas Belediyespor 1975: Ersin**, Mehmet**, Yakup**, Başaran**, Serdar**, Tuncay***, Murat**, Ali Kurt**  (61. dak. Alp Çakıroğlu*), Abdullah***, Yusuf***, Ali Yıldırım*** (61. dak. Utku Başman*)

Belediye Bingölspor: Emrullah*, Halim*, Eren*, Ömer Yanık*, Ömer Varolgüneş*, Emrah Baysan**, Furkan Çakan*, Okan Sarıca*, Mehmet Akif* (62. dak. Osman Alban), Muhammet** (40. dak. Nurullah*), Abdulmuttalip*

Goller: 2. dak. Ali Yıldırım, 5 ve74. dak. Tuncay, 35. dak Yusuf, 59. dak. Abdullah (Payas Bld.spor 1975), 21. dak. Muhammet (Belediye Bingölspor)

İskenderun 5 Temmuz stadında geçtiğimiz hafta sonu Belediye Bingölspor’u ağırlayan Payas Belediyespor, rakibini 5 golle uğurladı. Payas Belediyespor’un gellerini Tuncay (2), Ali Yıldırım, Yusuf ve Abdullah atarken, Belediye Bingölspor’un tek sayısı Muhammet’ten geldi.

Payas temsilcisi karşılaşmaya hızlı ve etkili bir şekilde başladı. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Payas Belediyespor’un geliştirdiği atakta Ali Yıldırım, topu ağlarla buluşturarak, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra baskısını iyice arttıran Payas Belediyespor, karşılaşmanın 5. dakikasında bu kez Tuncay ile gole ulaştı: 2-0.

Golden sonra erken galibiyet havasına giren Payas Belediyespor, bu dakikadan sonra konuk ekibin tehlikeli ataklarına maruz kaldı. Bu atakların birinde karşılaşmanın 21. dakikasında Belediye Bingölspor’lu Muhammet, topu ağlara göndererek, farkı bire düşürdü: 2-1.

Golün şokunu hemen üzerinde atan Payas Belediyespor karşılaşmanın 35. dakikasında Yusuf ile farkı yeniden ikiye çıkardı: 3-1. Karşılıklı geçen ataklarda başka gol olmayınca ilk ayrı Payas Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda da ilk yarıdaki gibi baskılı ve arzulu bir futbol ortaya koyan Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 59. dakikasında Abdullah ile dördüncü golü buldu: 4-1. Bu golden sonra oyun kontrolünü iyice eline alan Payas Belediyespor, karşılaşmanın 74. dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Tuncay ile farkı iyice açtı: 5-1.

Bu dakikadan sonra karşılaşmada başka gol olmayınca Payas Belediyespor sahadan 5-1’lik üstünlükle tamamladı ve üzerindeki ölü toprağını bir nebze de olsa atmış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here