Payas Bld.spor, Akçaabat’tan Boş Döndü

0
73

payas bldspor43Stat: Akçaabat Fatih Stadı

Hakemler: Oğuz Kaan Turan**, Mustafa Canker**, Emine Akgüneş* 

Trabzon Akçaabatspor: Ali***, Yusuf***, Zekeriya*, Şaban* (Dk. 87 Murat*), Sadık***, Mansur***, Hayurullah***, Kaan***, Barış** (Dk. 63 Yasin*) Okan** (Dk. 68 Sedat*), Hasan***

Payas Belediyespor: Hayrullah**, Başaran**, Yakup**, Mehmet**, Volkan*, Abdullah* (Dk. 82 Can*), Serdar***, Tuncay* (Dk. 61 Uğur*), Ali*, Murat**, Yusuf*** 

Gol: Dk. 26 Mansur (Pen.) (Trabzon Akçaabat F.K.)

Ligde son haftalarda istikrarlı bir grafik çizen Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, geçtiğimiz hafta sonu gittiği Trabzon deplasmanında, yediği tek golle Akaçaabat Tutbol Kulübüne teslim oldu. Alınan bu yenilgi ile galibiyet serisi de son bulmuş oldu.

Ligde liderin en yakın takipçisi olan Trabzon Akçaabatspor ile deplasmanda karşılaşan Payas Belediyespor 1975, karşılaşmaya biraz tutuk başladı. temsilcimiz, ev sahibinin etkili geliştirdiği ataklarda karşısında alan savunması yaparak bu atakları bertaraf etme yoluna gitti. Karşılaşmanın 26. dakikasında yine tehlikeli gelişen ev sahibi atağında Hasan’ın yere düşürülmesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mansur, topu filelerle buluşturdu. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarıda oyuna biraz daha ortak olan Payas Belediyespor 1975, skoru eşitlemek ve galip gelmek adına güçlü rakibi üzerine baskı kursa da geliştirdiği ataklarda sonuç alamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here