Payas Belediyespor’un Başına Galip Gündoğdu Getirildi

0
270

payas bldspor37Ender Tıraş’ın görevi bırakmasının ardından boşalan Payas Belediyespor 1975 Teknik Direktörlük görevine Galip Gündoğdu getirildi. Yeni hoca ile mukavele imzalayan Kulüp Başkanı Mehmet Ay, Gündoğdu’nun takıma çok şeyler katacağını ve kısa sürede hak ettiği yere taşıyacağını belirtti.

Ligde istenilen sonuçların alınamamasının ardından takımın önünü tıkamamak adına Teknik Direktörlük görevinden istifa eden Ender Tıraş’ın boşalan yeri Galip Gündoğdu ile dolduruldu. Daha önce Zeytinburnu, Yimpaş Yozgatspor, Gümüşhanespor gibi kulüpleri çalıştıran tecrübeli hocanın yardımcılığını Behçet Lukumci, Kaleci Antrenörlüğünü ise Ünal Tonbul yapacak.

Mukaveleyi imzalamasının ardından konuşan Gündoğdu; “Bir hoca değişikliği oldu. Kan değişikliğinden sonra takım iki maçta 6 puan aldı ve maç kazanabilme özgüvenini yakaladı. Bizim hedefimiz en kısa sürede bu girdabın içinden çıkmaktır. Bu sene yeniden yapılanma içerisindeyiz. Asıl hedef ligde kalarak puan tablosunda olabildiğince üst noktalarda yer bulmak. Açıkçası takımı play-off’un gizli adaylarından biri olarak görüyorum. Ligi ilk beş arasında bitirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Başkan Mehmet Ay ise ince eleyip sık dokuduklarını belirterek; “Yönetim kurulumuzla Galip Hocanın üzerinde hemfikir olduk. Takımımıza çok şey katacağından eminim. Yeni Teknik Direktörümüz ile çıkışa geçip, galibiyetler serisi yakalayacağız. Payas Belediyespor 1975 en kısa sürede kendini hak ettiği yerde bulacaktır. Yeni hocamızla uzun yıllar birlikte çalışmak istiyoruz” diye konuştu.

payas bldspor38

Başkan Ay, Futbolcuları Alkışladı

Öte yandan, lig ikincisi Sivas Dört Eylül Belediyespor’u 3-1 yenmesinin ardından Payas Belediyesporlu futbolcuların coşkusu görülmeye değerdi. Kulüp Başkanı Mehmet Ay da, bu galibiyetin ardından futbolcularını ayakta alkışladı. Galibiyet sonrası Payas Belediyesporlu futbolcular, taraftarı ile kucaklaşırken, Kulüp Başkanı Mehmet Ay, üst üste ikinci galibiyeti aldıklarına işaret ederek; “Bu başarıda emeği geçen teknik heyet ve sporcularımızı kutluyorum. Geldiği günden itibaren bizleri statlarda da yalnız bırakmayan Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’e, kulübümüze maddi desteklerini esirgemeyen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a, statlarda takımımı yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi. Son dakika golleriyle 6 puan kaybettiklerini de söyleyen Ay, şanssızlıklarını kırdıklarını belirtti ve istifa eden Teknik Direktör Ender Tıraş ve ekibine de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here