Payas Belediyespor Yine Üzdü!

0
45

payas bldspor34Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Özgür Aygün***, Alparslan Yılmaz***, İsmail Taygun Tasalı***

Payas Belediyespor 1975: Hayrullah Mert*, Sardar*, Ali Yakup*, Ali Kurt* (Dk. 71 Utku*, Nuri*, Yakup*, Abdullah*, Okan*, Yusuf*, Başaran* (Dk. 65 Ali Yıldırım*), Volkan* (Dk. 62 Murat*)

Kahramanmaraş BŞB: Ferdi**, Yunus**, Emre** (Dk. 34 Sefa**), Edip**, Hakan**, Serdar** (Dk. 85 Uğur**), Fatih** (Dk. 85 Orhan*), Halil**, Yasin**, Melih***, Devrim**

Sarı Kart: Ali Kurt, Murat, Nuri, Ali Yakup (Payas Belediyespor), Devrim (Kahramanmaraş BŞB)

Gol: Dk 64 Melih (Kahramanmaraş BŞB)

İskenderun 5 Temmuz stadında Kahramanmaraş B.Ş.B’yi konuk eden Payas Belediyespor 1975, ikinci yarıda yediği tek gole teslim oldu. Sahadan 1-0 mağlup ayrılan Payas Belediyespor 1975’li futbolcular, taraftarını da üzdü.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, kötü gidişe dur demek ve taraftarına galibiyet sevinci yaşatmak için Kahramanmaraş BŞB karşısına çıktı. Maça iyi ve etkili başlayan ev sahibi, ilk tehlikeli atağını karşılaşmanın 18. dakikasında geliştirdi. Ali Yakup sağdan ceza sahsı içersine ortaladığı top ile buluşan Yusuf’un vuruşunda defans topu kornere gönderdi.

Konuk ekibin karşılaşmanın 21. dakikasında geliştirdiği atakta, Melih’in ceza sahası içerisine ortasında topla buluşan Fatih topa vurmakta gecikince kaleci Hayrullah yatarak topu kontrolü altına aldı. Gelişen ataklarda her iki takımda sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda daha istekli ve arzu bir oyun ortaya koyan konuk ekipti. 57. dakikada gelişen atakta Melih’in, iki defans oyuncusunu çalımladıktan sonra sert şutu Kaleci Hayrullah’ta kaldı. Baskısını sürdüren konuk ekip, 64’te golü buldu. Köşe vuruşunu kullanan Yasin’in ceza sahası içerisine gönderdiği topu defans uzaklaştıramayınca, Melih takımını öne geçiren golü attı: 0-1. Golden sonra Payas ekibi beraberlik için rakip kaleye baskı kursa da bu baskı sonuç vermedi ve maç konuk ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here