Payas Belediyespor Yine 3 Puana Hasret Kaldı

0
55

payas bldspor30Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Mehmet Beytekin**, Özcan Çiçek**, Ramazan Onat **

Payas Belediyespor 1975: Ersin**, Mehmet**, Anıl**, Utku** (Dk. 69 Ali Yıldırım***) Tuncay**, (Dk. 46 Murat Kurt***), Ali Kurt***, Nuri**, Abdullah**, (Dk. 55. Serdar**) Okan**, Yusuf**, Başaran Balcı **

Beylerbeyispor: Raifcan**, Alper**, Orkun**, Kaan***, Erdem**, Berk** (Dk. 80 Mustafa*), Osman**, Metehan**, Muhammet** (Dk. 54 Cem **), Kerem*** (Dk. 85 Doğuş**), Hıfsullah**

Sarı Kart: Dk. 18 Mehmet, Dk. 35 Yusuf Akbulut, Dk. 39 Tuncay, Dk. 45+2, Başaran, Dk. 81 Ersin, Dk. 85 Abdullah (Payas Belediyespor 1975), 40. dak. Osman Mertoğlu, 90. dak. Orkun (Beylerbeyi)

Goller:  Dk. 71 Ali Yıldırım (Payas Belediyespor 1975), Dk. 88 Doğuş (Beylerbeyi)

Ligde son haftaların formsuz ekibi Payas Belediyespor 1975, şanssızlığını kırmak adına çıktığı güçlü rakibi Beylerbeyi maçından da galibiyet çıkaramadı. Haftalardır 3 puan hasreti çeken Payas ekibi 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 88. dakikasında yediği golle bir puana razı oldu.

5 Temmuz Stadından oynanan maçın ilk devresi vasat bir mücadeleye sahne oldu. 15. dakikada Beylerbeyispor’un geliştirdiği atakta Osman’ın sert vuruşunda kalece Ersin topu güçlükle topu kontrol altına aldı. 23. dakikada ise Payas Belediyespor’un geliştirdiği bir atak vardı. Beylerbeyi ceza alanı içerinde meydana gelen karambolda önce Utku, sonra Ali Kurt ve son olarak Yusuf Akbulut’un kaleye göndermek istedikleri şutları Beylerbeyi defans oyuncuları çıkardı. İlk yarı da golsüz sona erdi.

İkinci devre daha hareketli oynana maçta 63. dakikada Beylerbeyi gole çok yaklaştı. Kerem’in uzattığı topu alan Osman’ın şutunda top direkten döndü. Dakikalar 71’i gösterirken Payas Belediyespor aradığı gole kavuştu. Murat Kurt’un ara pasıyla ceza alanına giren Ali Yıldırım sert şutla topu filelere gönderdi: 1-0.

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, 88. dakikada Beylerbeyi’nin sürpriz golü geldi. Ani gelişen atakta Osman’ın ceza alanına gönderdiği topu Doğuş kafa vuruşuyla filelere gönderdi: 1-1. Bu şok golün ardından başka gol olmayınca karşılaşmada 1-1’lik skorla tamamlandı.

Bu sonucun ardından puanının 8’e çıkaran Payas Belediyespor 1975 maç fazlasıyla 13. sıraya yükseldi. Beylerbeyi ise 16 puana yükselerek, yine maç fazlasıyla 2. sıraya oturdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here