Payas Belediyespor, Kahramanmaraş BŞB’yi Konuk Edecek

0
47

payas bldspor33Karşılaşma Yarın İskenderun 5 Temmuz Stadında Saat 13.30’da

İlimizi Spor Toto 3. Lig 1. grupta temsil eden Payas Belediyespor 1975, yarın İskenderun 5 Temmuz Stadında saat 13.30’da ligin orta sıralarında bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi hazırlarını tamamlayan Payas Belediyespor 1975’li futbolcular, rakiplerinin elini boş göndermek istiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u yarın İskenderun’da ağırlayacak olan Payas Belediyespor 1975’in Teknik Direktörü Ender Tıraş, bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak için futbolcularını motive ediyor.

Günde çift idman yaparak Kahramanmaraş maçına hazırlandıklarını söyleyen Ender Tıraş; “Ligde iyi bir takım olmamıza ve sahada iyi bir futbol ortaya koymamıza karşın bugüne kadar bunu sonuca yansıtamadık. Ümit ediyorum ki, Kahramanmaraş maçında iyi futbolumuzu skora yansıtabileceğiz. Şuan ki hedefimiz yarınki maçtan galibiyet ile ayrılıp, ileriki haftalarda da galibiyet serisi yakalamaktır. Takım olarak bu maça hazırız” dedi.

Payas Belediyespor 1975’in ligde oynadığı 10 karşılaşmada 9 puan çıkarırken, 1 galibiyet, 6 beraberlik 3’te mağlubiyet aldı. Temsilcimiz berabere kaldığı maçların 5’inde mücadeleyi önde götürürken, son dakikalarda yediği gollerle puanlar kaybetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here