Payas Belediyespor Bugün Silivrispor Deplasmanında Puan Arayacak

0
74

spor-programİlimizi Spor Toto 2. Lig ve 3. Ligde temsil eden takımlarımızın bu hafta sonu yapacakları karşılaşmalarının programı belli oldu. Programa göre temsilcilerimizden Payas Belediyespor 1975, Silivrispor ile İstanbul’da bugün yapacağı karşılaşma saat 16.00’da Tepecik Belediye Stadı başlayacak.

Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubunda yer alan İskenderun Demir Çelikspor, yarın kendi evinde Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşmada taraftar desteğine ihtiyaçlarını olduğunu söyleyen Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Takım olarak Nazilli maçına hazırız. Tek eksiğimiz bize destek verecek, bizi ateşleyecek olan taraftarlarımızdır. Elde edeceğimiz başarıda büyük payı olana taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmaya davete diyorum” dedi.

Hatayspor Aydın Deplasmanında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor’da yarın deplasmanda Aydınspor 1923 ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Bugün maçın oynanacağı Adnan Menderse stadında hafif bir ter idmanı yapması bekleniyor. Takım olarak maça hazır olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, sahaya mutlak 3 puan almak için çıkacaklarını belirtti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975’in, Silivrispor ile yapacağı karşılaşma bugün oynanacak. Takım olarak galibiyete odaklandıklarını söyleyen Payas Belediyespor 1975 Teknik Direktörü Ender Tıraş, sezona çok iyi bir başlangıç yapamadıklarını söylerken, Silivrispor’da alınacak galibiyet ile iyi bir çıkış yakalamak istediklerini belirtti. Tıraş; “Sezona iyi bir giriş yapamadık. Bu hafta Silivri deplasmanından iyi bir sonuç alarak evimize dönmek ve taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Galibiyet için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Lige kötü başlayan bir diğer 3. Lig temsilcimiz Kırıkhanspor ise, yarın Kırıkhan İlçe Stadında Şekerspor A.Ş.’yi konuk edecek. Ligin 4. haftasında kendi saha ve seyircisi karşıdan galibiyet ile tanışmak istediklerini belirten teknik heyet, takım oyuncularının bu maça hazır olduklarını futbolcularının ise bu maça hırs yaptıklarını belirtti. Haftanın programı şöyle olacak: è

İskenderun Demir Çelikspor-Nazilli Belediyespor

21 Eylül 2013 Cumartesi Saat: 15.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Osman Yiğit Uzer, Cüneyt Taner, Seyfettin Ünal

Aydınspor 1923-Hatayspor

21 Eylül 2013 Cumartesi Saat: 15.00

Adnan Menderes Stadı

Sarperbarış Saka, Yakup Yılmaz, Murat Ergin Gözütok

Silivrispor-Payas Belediyespor 1975

20 Eylül 2013 Cuma Saat: 16.00

Tepecik Belediye Stadı

H.Hüseyin Yıldırım, Nazım Tüzümet, Nurettin Taşkesen

Kırıkhanspor-Şekerspor A.Ş.

22 Eylül 2013 Pazar Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Cihan Burgan, Tuna Ayran, Ayhan Arısoy

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here