Payas Belediyespor, Adliyespor’u Eli Boş Gönderdi!

0
271

payas belediyespor7Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor 1975 futbol takımı, dün evinde konuk ettiği Ankara Adliyespor’u evine eli boş gönderdi. Karşılaşmanın her iki yarısında da attığı gollere rakibini 3-0 yenen temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, ligde bir basamak yükselerek 13. sıraya yerleşti.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 10. dakikasında Ali Kurt’un golü ile öne geçti: 1-0. Bu golden sonra baskısını daha arttıran Payas Belediyespor karşılaşmanın 37. dakikasında bu kez Serdar Sudun ile ikinci gole ulaştı: 2-0 oldu. Bu gol, ilk yarının sonucunu da belirlemiş oldu.

İkinci yarıda da etkili ve arzulu futbol anlayışını sürdüren Mavi-Beyazlı ekip Payas Belediyespor, karşılaşmanın 67. dakikasında Mehmet Karakeçeli ile üçüncü gole ulaştı: 3-0 oldu. Golden sonra oyunu rolantiye alan Payas ekibi, karşılaşmanın son düdüğüne kadar skoru korudu. Sahadan 3-0 galip ayrılan Payas Belediyespor 1975, ligdeki puanını 38 çıkarak, 13. sıraya yükseldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here