Payas Belediyespor 1975 3’cü Maçında Galibiyet Sevinci Yaşadı

0
171

payas belediyespor5Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payas Belediyespor 1975 hafta sonu deplasmanda konuk olduğu Çine Madranspor’u 2-1 mağlup ederek, evine 3 puan ile döndü. Karşılaşmanın hemen başında attığı iki golle rakibini deviren Payas ekibi ligdeki üçüncü karşılaşmasında galibiyet ile tanıştı.

Adnan Menderes Stadında oynanan ve Cihan Ateş, Armağan Çekilmez ile Murat Güçlü hakem üçlüsünün yönettiği müsabakaya temsilcimiz hızlı ve etkili başladı. Karşılaşmanın 3. dakikasında Furkan Aydın ile öne geçen Payas Belediyespor, 11. dakikada Ali Kurt’un golü ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Payas Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda biraz kontrollü ve skoru korumak adına bir futbol ortaya koyan Payas Belediyespor, 62. dakikada Mustafa Kara’nın golüne engel olamadı: 1-2. Farkı bire düşüren ev sahibi eşitliği yakalamak için Payas Belediyespor’un kalesine yüklense de istediği golü bulamadı ve karşılaşma temsilcimizin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Payas Belediyespor 1975, oynadığı üç karşılaşma sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi alarak puanını 4’e çıkardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here