Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Şampiyon Gençleri Tebrik Etti

0
163

payas u17-6Gaziantep’te yapılan Gençler (U-17) Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında tüm rakiplerini geride bırakarak Gurup Şampiyonu olan Payas Belediyespor U-17 futbol takımını kabul eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, elde ettikleri başarıdan dolayı Kulüp Başkanı Mehmet Ay, Teknik Direktör Mahsun Eren ve tüm futbolcuları tebrik etti.

Belediye Başkanı Bekir Altan, 16-19 Nisan tarihleri arasında yine Gaziantep’te yapılacak olan, aralarında Süper Lig ve 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği, Kayserispor, Elazığspor, Lider Durmuşspor ile Diyarbakır Ali Paşa’nın da bulunduğu 2. Kademe şampiyonasında da Payaslı gençlerden başarı beklediğini belirtti.

Takımdaki tüm genç oyunculara güvendiklerinin de altını çizen Altan; “Payas Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde tüm spor dallarına gereken desteği vermeye çalışıyoruz. Bu gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Elde ettikleri başarıyı 2. Kademe karşılaşmalarında da bekliyoruz” dedi.

payas u17-7

Kulüpten Başkan Altan’a Teşekkür

16-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Gençler U-17 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe turnuvasına katılacak olan Payas Belediyespor U-17 futbol takımı dün kentten uğurlandı. Uğurlama öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Payas Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ay; “Göreve geldiği günden bu yana Payas Belediyespor kulübünüz bünyesindeki çeşitli spor dallarında spor yaşantısını devam ettiren sporcularımıza gereken desteği veren Belediye Başkanımız Bekir Altan’a, Belediye Meclis üyelerimize, ilçe mülki amirlerimize ve bölgemizin saygın iş adamlarımıza kulüp yönetimimiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here