Parola: Galibiyet!

0
62

spor haberleri8Körfez İskenderunspor, Payasspor, Kırıkhanspor ve Erzin Belediyespor, hafta içi mesaisinde 18 Kasım Çarşamba günü (bugün) rakipleriyle mücadele edecekler…

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimiz, Körfez İskenderunspor, Payasspor, Kırıkhanspor ve Erzin Belediyespor, hafta içi mesaisinde 18 Kasım Çarşamba günü (bugün) rakipleriyle mücadele edecek. Ligin 15. hafta mücadelelerinde, Körfez temsilcisi Batman Petrolspor’u, Payasspor ise Kemerspor 2003’ü sahalarında ağırlayacaklar. Diğer temsilcilerimizden Kırıkhanspor, Altay deplasmanında, Erzin Belediyespor ise Yeşil Bursaspor deplasmanında puan mücadelesi yapacak.

Ligde kötü günler geçiren Körfez İskenderunspor, rakibi Batman Petrolspor’u saat 13.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında ağırlayacak. Temsilcimiz için bu kritik maçı Ahmet Eşref Sarı, Ayhan Arısoy, Ali Can Alp hakem üçlüsü yönetecek. Ender Traş öncülüğünde dördüncü maçına çıkacak olan Turuncu-Mavili ekip yeni hocasıyla ilk galibiyetine uzanmak istiyor.

Payasspor da Kemerspor 2003 ile saat 13.00’te karşı karşıya gelecek. Payas İlçe Stadındaki mücadelede Lütfullah Aslan, Özcan Sultanoğlu, Barış Çiçeksoyu hakem üçlüsü düdük çalacak. Mavi-Beyazlı ekip sahasında oynayacağı bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılarak, üst sıralara tırmanmak amacıyla sahaya çıkacak.

Altay-Kırıkhanspor maçı da saat 13.30’da başlayacak. Rakibi ile arasında 3 puanlık fark olan Sarı-Lacivertli ekip, İzmir Alsancak Stadında oynanacak olan karşılaşmadan 3 puan çıkararak rakibini yakalamak istiyor. Maçın hakemleri ise Emre Türkmen, Emre Altınsoy ve Fikret Ünal.

Yeşil Bursaspor deplasmanında puan arayacak olan Erzin Belediyespor rakibi ile saat 13.30’da Minareli Çavuş Spor Tesislerinde karşı karşıya gelecek. Bu maçın hakem triosu ise İlker Güneş, Mehmet Ali Akkor ve Serkan Ayan olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here