Para Taşıma Aracı Kaza Yaptı

0
164

trafik kazası6İskenderun’da özel bir bankaya ait para taşıma aracı kaza yaptı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan banka çalışanları, yetkililer gelene kadar kaza yapan aracın yanından ayrılmadılar. Araç sürücüsü hastaneye kaldırıldı ama banka görevlisi içinde yüklü miktarda para olan kaza yapan aracın yanından bir saniye bile ayrılmadı.

Banka görevlisi Mehmet Seyit Çağlayan ile güvenlik görevlisi Ayhan Böncüoğlu, banka yetkililerinin gelmesini beklediler. Mustafa Önalan idaresindeki 34 AU 4106 plakalı özel bankaya ait para taşıma aracı İskenderun ve çevre ilçelerdeki bankamatiklere para koymak için görevliydi. Arsuz ilçesindeki bankamatiğe para koyduktan sonra Belen ilçesine doğru giderken yolun kaygan olması nedeniyle Sarımazı mevkiinde araç takla attı.

Aracın içinden güçlükle çıkarılan yaralılardan Mustafa Önalan 112 acil ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. İki ambulansın hazır beklediği kaza yerinde hastaneye gitmemek için direnen banka görevlisi Mehmet Seyit Çağlayan, araç içerisindeki paraları banka görevlilerine teslim etmek için aracın başında bekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here