Palmiye Hastanesi ve Kamu Sen Anlaşma İmzaladı

0
214

palmiye hastanesi4Özel Palmiye Hastanesini ziyaret eden Türkiye Kamu Sendikası Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile görüştü.

Hastanenin nitelikli ve güler yüzlü hizmet anlayışından memnun olduklarını ve bu nezih kurumdan sendikalarına bağlı üyelerinde faydalanması gerektiğini düşündüklerini ifade eden Muratoğlu, bu kapsamda sendika ile Palmiye Hastanesi arasında kurumsal sağlık anlaşması yapmak istediklerini dile getirdi.

Başhekim Yılmaz Şahutoğlu’nun talebe olumlu bakmasıyla yapılan anlaşmayla dernek üyeleri, Özel Palmiye Hastanesinden alacakları sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar. Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu sivil toplum kuruluşlarının girişimlerinin önünün açılması ve desteklenmesi gerektiğini ve insanlara bir nebzede olsa hayırlı işler yapabilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Türkiye Kamu Sendikası Hatay Şube Başkanı Uğur Muratoğlu, Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun herkese örnek bir davranışta bulunduğunu, bu davranışından dolayı kendisine çok teşekkür ettiğini ve sendika üyelerinin hayatlarının her alanında önlerini açacak yaşam standartlarını arttırmak için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here